Sommarlov

Snart sommarlov då. Gött, alla nationella prov är över och har bara två redovisningar och ett prov kvar sen är det över!!

// V
 
 
 



15 Maj

Happ då var det onsdag igen. Förra onsdagen åkte vi ju iväg till Öland för lite semester och bröllop. Jag saknar det så mycket! Idag hade vi då nationella i eng (läs och hör) och det gick bra för båda två tror jag. Efter skolan drog jag till stan för att boka tid hos frissan, känner att det är dags för en förändring så nästa vecka blir det klipptid! Och självklart är det ingen vanlig dag idag inte, för idag har vi varit tillsammans i 7 mån. Precis som man brukar säga  "Tiden går fort när man har roligt" ja det stämmer bra det där. Just nu har Viktor träning och jag måste se till att skriva klart svenskan.

// Lia
 



Ölands bilder


 



2 dagar kvar!

Yess, nu är det bara två dagar kvar tills vi åker till Öland! Vi är hur taggade som helst till bröllopet som är på lördag, håller tummarna på att de kommer bli så varmt som de säger att det kommer att bli. Nu blir det att fortsätta plugga inför samhällsprovet som vi har imorgon.. 



Söndag

Idag drog jag till stan för att träffa mamma en sväng för sedan bar jag mig av till oxen för att köpa grädde. Det blev nämligen våfflor till lunch och då är det ju självklart att man ska ha grädde! Nu blir det plugga som gäller.Jag måste även tilläga att det är exakt en vecka kvar till bröllopet och bara fyra dagar kvar tills vi åker till öland.



Amanda

Tja Amanda! Nöjd nu? Ne men vi sitter nu och skypar med mina syskon och lyssnar på när min brorsa spelat gitarr....
Snart blir det dock film och fredagsmyyyyyys!
 
// V
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!