Valborg

Jaa visst har vi varit dåliga på att blogga? Har helt enkelt inte orkat, i helgen tog vi det lugnt som vanligt, åkte dock till Skövde en sväng med mamma. På söndagen hade Viktor hemmamatch och det gick ju suveränt! De vann med hela 7-2 och nu leder de serien. Får hoppas de går minst lika bra på imorgon! Slutade skolan för en stund sen, nu blire att dra till gymmet och för Viktor blir de träning. Idag är det ju även valborg så ikväll blire väl att dra ut och kolla på brasan. Får se vad vi hittar på senare ikväll då allt kan hända,  Hare gött!

// L



Blandat

Funderar på att göra om bloggen lite så jag får ta nån dag till att fixa det. Som ni ser har vi ändrat på den, bla bakgrunden. Var ett tag sedan vi blogga, har ju haft massa nationella prov i vecka men snart är det äntligen helg igen! Tänkte lägga ut några bilder eftersom det var länge sen.
 
// L



Söndagskväll

Nu snackar vi skype och diskuterar klädet inför det kommande bröllopet med Liahne och mina systrar. Idag så har det varit en lugn dag med picknick i det sköna vädret och lite senare en springtur med Nero runt Mariestad. Nu blir det att sova för imorgon är det ju allas älsklingsdag Måndag...

// V 



Asta och Nero

Va ute med hundarna idag och tänkta att jag kunde filma lite. De såg så söta ut, fast de gick kanske inte så bra som ni ser så blir det lite trassel för Viktor att hålla i båda hundarna. haha!

 




Kvällspromenad 17/4

Den här gången gick vi ut med både min hund, Asta och Nero. Det gick faktiskt väldigt bra till skillnad från första gången de träffades. Nu kunde de iaf hälsa på varandra utan att Asta blev rädd. Fast det kanske var för att Asta löpte. Vi får se hur det går nästa gång!
 
Här har ni en bild på lilla Asta!

//L



Årets första glass




Onsdag

Idag var vi i skolan till klockan elva och kollade på treornas projektredovisningar. Ganska skön onsdag jämfört med en vanlig onsdag då vi måste gå till klockan tre. Efter det bestämde vi oss att dra hem till lia och käka lunch. Jag gjorde våfflor medans hon städade, senare idag blir det plugg och någon promenad i det fina vädret!

// V



Ett halvår tillsammans♥




2 dagar kvar

Igår var jag och Viktor ute och käka på bistro, självklart blev det pizza. Vem kunde anat det? Senare på kvällen blev det bio. Vi såg på Oblivion, den var bra faktiskt. 
 
 

// L
 



TIDSINSTÄLLT

Exakt nu slutar vi skolan, gud vad skönt att äntligen få komma hem efter en lång dag i skolan. Nu drar vi hem till Viktor och hittar på något. Han ska väl antagligen öva lite på att redovisa inför nationella muntliga som är på fredag! Jag har ju dock min på måndag, så får lite mer tid att öva. Längtar så tills nästa vecka på måndag då vi varit tillsammans i ett halv år! Kan ni tänka er att det gått så fort :o Ska även bli skönt att få gjort redovisningen på måndag också! Aja det var allt, 
 
// L



Skövde

Liahne behövde idag åka till tandläkaren för att reglera tandställningen, trodde hon... Det visade sig att hon inte alls skulle vara i Skövde utan i Mariestad så vi hade åkt lite i onödan. Men det ändrades snabbt och hon fick tid hos en tandläkare som kunde ta emot henne (inte hennes vanliga). Efter det så drog vid till kryddan där min syster jobbar blev bjudna på pizza!
 
Inne på elins 
 
// V



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!