Kärlek

Älskar dig <3



24 februari

Hallå där!  Vi har verkligem varit jättedåliga med att blogga. Så nu tänkte jag att jag lika gärna kunde göra ett inlägg, har ju ändå inget för mig. Kortfattat av vad som hänt den här veckan: plugg, plugg, prov, plugg och sedan tatt det lugnt. Igår kollade vi på melodifestivalen hemma hos Viktor, den här gången var den helt okej. 
Idag blir det plugg inför kommande kemiprov som är på torsdag. Kanske även tar en promenad senare idag.
 
// Lia



Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag. Och den spenderades såklart med Viktor. Vi bakade kladdkaka på dagen och på kvällen var vi ute och åt på Luna. Efter maten så drog vi hem och kollade på film och hade det mysigt. 
 
Hade en jättemysig dag med dig, älskar dig Viktor <3
 
// Liahne
 



Söndagspromenad

Med Nero



Hej där

En hel vecka har gått sen vi uppdaterat. Har inte orkat, varken jag eller Viktor. Nu har vi äntligen lov! Så nu kan man ta paus från skolan. I fredags var vi på statt, sportlovsfesten. Det var ganska kul faktiskt, rätt segt i början men efter ett tag drog den igång. Igår åkte jag till Skövde över dan och träffade en kompis. På kvällen blev jag bortbjuden på middag hos Viktor. Det var jättemysigt och god mat blev det med! 

Idag blir det nog mest att ta det lugn. Får se sen vad man hittar på. Det var allt för mig!
Här får ni även en bild från i fredags :*
 
// Liahne
 



Söndag

Nu är snart helgen över tyvärr. Har hunnit med ganska mycket faktiskt, fotboll, bak, myskväll och plugg. Så nu idag känner man sig ganska slutkörd så det är faktiskt skönt med en lugn söndag med lite plugg inför morgondagens prov. Slänger upp en bild på det vi baka ^^

// Viktor
 



Äntligen helg

Idag blir det plugg som vanligt. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Viktor är nu på fotbollscup, hoppas det går bra för dem! Hade varit kul om jag kunde hängt med och kollat på, får bli en annan gång.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!