Nero

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Neros födelsedag. Han fyller nämligen hela 5 år. 
 
 



28 Juni

Igår åkte vi till Götene för Viktor hade match mot sils if. Matchen slutade med 6-1 till mariestad bk :D
Idag har vi inte gjort så mycket, han köpte fritidskort så nu kan vi åka nästan vart vi vill i sommar, gött! Imorgon åker vi till Skövde och hittar på något kul
 
//L



Sommarkänslor

Förra veckan spenderades på älskade Öland där vi firade midsommar och hade det allmänt roligt. Vi var ute varje dag och man får ju passa på nu när vädret är så bra till skillnad från här hemma i Mariestad. 
 
Bilder från första kvällen då vi cyklade in till Borgholm
// L



Ekudden

Idag cyklade vi ner till Ekudden med min hund Asta och det gick faktiskt väldigt bra. Asta tog sitt första dopp för i år, fick tvinga ner henne. Hon verkade dock inte så glad. Lilla Asta stod bara i vattnet och tittade, hehe. Efter lite sol och bad cyklade vi hem till mig och lagade mat. Senare på kvällen träffade vi Jessica. 
 
/ L



Lycklig

Godmorgon på er!
 
Idag är det äntligen vår sista dag i skolan och efter det är det sommarlov! Åh gud vad vi har längtat. Så himla skönt att allt är över nu, året har varit tufft och nu är det bara 2 år kvar. Klockan 10 ska vi till skolan och där blir det fika med klassen innan vi säger trevlig sommar! Det kommer bli ett grymt sommarlov, jag ska bl.a åka till London vilket jag längtar till! Sen ska vi åka ner till Öland och ha det mysigt där. 
 
 
 
// L



Count down

Hejhej! Helgen har varit den bästa på länge. Vädret har varit på topp och trevligt sällskap har man haft. Jag och Viktor har haft det jättemysigt. Lagat mat och haft det roligt. Vi spelade även minigolf igår. Solen har ju värmt hela helgen så då har vi passat på att sola (åtminstone jag, hehe). Idag var det dop, mammas kompis lille pojke. Han döptes till Kyle. Det var lite kul för han sov undertiden prästen döpte honom och hällde vatten på hans huvud. Bortsett från dop har Viktor även haft match idag med U-laget! 
 
// L



Äntligen fri

Hallå där
 
Äntligen är allt skolarbete klart! Inga prov eller läxor kvar, wihoo! Nu väntar vi bara på att sommarlovet ska komma. För tillfället har vi ett mini lov, så himla skönt. 
 
Denna bilden visar ganska bra hur vi känner oss just nu / L



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!