Långfredag

För att vara en långfredag så har dagen verkligen flygit iväg. Idag så har vi varit på stan inne i Borgholm. Vi gick runt bland olika affärer och fick till slut med oss var sin stickad tröja hem. (kanske kommer en bild senare ;))  Efter stan har vi inte gjort så mycket, bara varit inne i vårat rum och kollat på film. Om det inte hade varit så jäkla kallt ute så hade vi säkert hittat på något kul här ute. Hoppas det blir bättre väder imorgon!
Just nu är vi i rummet och väntar på maat.

 // L & V



27 - 03

Chilldag idag, liahne var ute och sökte sommarjobb och gick sedan hem till mig. Vi såg lite på the walking dead sedan drog jag och klippte mig medans liahne tittade på. Nu blir det packa inför imorgon då vi drar till Öland // V



Moonlight shadow

Blev verkligen sugen på att dra ut och fota på månen förut. Så bestämde mig för att göra det och Viktor fick såklart göra mig sällskap. Eftersom det var min första gång att fota månen så blev inte bilderna så jättebra, lyckades ändå få åtminstone två bra bilder!


By: L
 



Photoshoot

Drog ut en sväng med mamma för att ta några bilder idag. Är så härligt nu när solen är framme.

By: L



24 - 04 - 2013

gifs creator

 
 
 
 



Slapp lördag

Idag har vi inte gjort så mycket. Typ bara slappat, har varit trött hela dan. Vid 6 drog vi till bistro och köpte pizza. Sen såg vi på  "The walking dead". Riktig bra serie om jag får säga det själv, om ni inte har sett den så borde ni det!  



Fredag

Igår kollade vi på vm-kval mellan Sverige och Irland. Det slutade med att det blev 0-0. Matchen var verkligen urtrist! Vi var hur trötta som helst går och la oss direkt efter matchen. 

Nej, vi är verkligen inte gottegrisar. Inte alls...



Snart lov

Idag fick vi reda på Biologiprovet och det gick väldigt bra för oss! :D 
Efter skolan bestämde vi oss för att baka chokladbollar och goda blev de såklart. Har hållt på med spanskan hela kvällen, det har verkligen gått segt men blev till slut klar. Fick även hjälp med powerpointen utav Viktor. 
Imorgon är det sovmorgon till 11.30, så himla gött. Och nästa vecka är det lov!



15/3

Tro det eller ej men igår var det 5 månader sen vi blev tillsammans!
Det firade vi med att dra till Candys och käka pizza. 



Söndagsmys

Eftersom det inte är någon skola imorgon så passade vi på att mysa lite extra en sån här kall söndag. 
 



The winner

Riktigt bra låt som vann igår. Värt att lyssna på den!



Lördag

En efterlängtat promenad med Nero. Efter att ha varit borta i Oskarshamn i två veckor kunde vi äntligen ta en långpromend med honom. Och självklart fastnade han på bild. Han är så fin.

Att slicka på isen tyckte han var gott



Toran Boran

Idag är det en speciell dag för lille Tor blir 6 månader! Många grattis, pussar och kramar från oss :*



Öland

Vädret blir varmare och våren närmar sig, till påsk bär det av till vårat sommarhus på Öland där vi laddar om våra batterier för sista slutspurten i skolan innan sommarlovet.

// V

Öland






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!