Andra året

I onsdags började vi skolan igen och det gick faktiskt väldigt bra. Visst är det tråkigt att sommarlovet är över men det är ändå skönt att komma tillbaka till skolan, träffa kompisar och komma in i sina rutiner igen. Våra scheman för i år är väl helt okej, på torsdagar har jag (alltså liahne) sovmorgon till 11.35! Så jag klagar väl inte. Däremot har vi (både jag och viktor) 6 lektioner på fredagar och slutar sent, inte så kul kanske.. 
 
Igår hade vi inga lektioner, istället åkte vi tvåor iväg till Kinnekulle för att nolla ettorna. Nollningen gick bra även fast vi inte fick göra så "dumma" saker. Lärarna har nämligen gjort så att nollningarna med åren har blivit mildare och snällare. Det var kul att få lära känna ettorna, det tråkiga med klassen är att det bara är 3 killar och resten tjejer. 
 
- Har ändrat lite i inlägget pga oklarhet -
 
// L



Återkomst

Hallå där! 
 
Snart börjar vi skolan igen och andledningen till dålig uppdatering är för att vi har varit upptagna med andra saker. Tagit vara på de sista dagarna och gjort så mycket vi bara kan. Vi har gjort en hel del i sommar. Badat, grillat, tältat, åkt till ikea helt spontant, åkt till Liseberg, varit på Öland två gånger och massa annat!!
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!